Despre noi

GFA Certification GmbH – certificare conform

FSC®, PEFC™, RSPO and UTZ

Un partener puternic – Mai mult de 15 ani de experienta in domeniul certificarii resurselor naturale si a lantului de custodie aferent

Oferim servicii de certificare la nivel international in domeniile FSC®, PEFC™, RSPO, UTZ, Blue Angel si Gold Standard®. Cu peste 1000 de certificate emise, suntem unul din organismele de certificare lider ce ofera un serviciu si expertiza la un nivel inalt.

La sediul nostru central din Hamburg, echipa noastra de profesionisti cu inalte calificari va poate asista prin oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Coordonatori regionali va stau la dispozitie in alte zone ale lumii. Reteaua noastra de auditori raspandita la nivel regional permite o planificare flexibila si cu costuri de mobilitate reduse in ceea ce priveste efectuarea auditurilor pentru a raspunde cat mai bine la solicitarile dumneavostra. Acest lucru ajuta clientii nostri sa reduca la minim costurile, timpii si birocratia aferenta.

In anul 2000 am fost primul organism din Germania recunoscut de catre FSC iar astazi suntem lider de piata in Germania in ceea ce priveste certificarea FSC. Din anul 2012 suntem acreditati in domeniul certificarii PEFC iar serviciile in domeniile RSPO, UTZ, Blue Angel si Gold Standard® au fost introduse succesiv pentru a raspunde unor cerinte mai largi ale clientilor. De multe ori, sunt solicitate certificari combinate ale unor sisteme multiple. Suntem capabili sa oferim audituri integrate pentru scheme de certificare diferite.

Servicii oferite:

Certificare forestiera (FM) conform FSC® and PEFC™

Certificare FSC® a lantului de custodie (COC)

Certificare PEFC™ a lantului de custodie (COC)

Certificare RSPO a lantului de custodie (SCC)

Certificare UTZ  – Cocoa

Certificare Gold Standard pentru proiecte forestiere

Mai multe detalii pe www.gfa-cert.com